Fedrigo Interieur - Uw partner in kantoorinrichting en interieurafwerking

Fedrigo Interieur

Uw partner in kantoorinrichting en interieurafwerking met meer dan 20 jaar ervaring. Onze voornaamste focus ligt op de dienstverlening aan architecten, die meestal onze gewaardeerde klanten zijn.

​​​​​​​Wij geloven dat de dagelijkse betrokkenheid van de zaakvoerders een cruciale rol speelt in de kwaliteit van ons bedrijf.

Contacteer ons

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring

Uw betrouwbare partner voor kantoorinrichting, nieuwbouwprojecten en op maat gemaakte interieuroplossingen. Van keukens, dressings en badkamermeubels tot complete interieur- en winkelinrichting, inclusief kantoor- en hotelinrichting.

Met ons geavanceerde machinepark, bestaande uit spuitcabines, droogkamers en breedbandschuurmachines, streven we naar perfectie in elke behandeling. Dankzij onze uitgebreide knowhow en expertise leveren we hoogwaardige afwerkingen die uw kantoor of hotel naar een hoger niveau tillen. Vertrouw op Fedrigo Interieur om uw ruimte te transformeren en een unieke, functionele en esthetisch indrukwekkende omgeving te creëren.

Ontdek Meer

Oplossing op maat

Of het nu gaat om renovaties of nieuwbouwprojecten, wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen. Van keukens, dressings en badkamermeubels tot complete interieur- en winkelinrichting en hotelkamers. Met een uitgebreid machinepark, inclusief een lakkerij, en een toegewijd team van projectleiders, tekenaars en interieurbouwers, staan wij klaar om uw kantoor, winkel of hotel in de hele Benelux om te toveren tot een inspirerende en functionele ruimte. Vertrouw op de expertise van Fedrigo Interieur voor een hoogwaardige en persoonlijke aanpak die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

Sectoren

Sectorgerichte expertise voor complete interieurinrichting

Wij bieden gespecialiseerde diensten voor een breed scala aan sectoren, waaronder retail, kantoren, hotels en residentiële projecten.

​​​​​​​Met oog voor detail en vakmanschap creëren wij inspirerende en functionele interieurconcepten die voldoen aan de unieke behoeften van elke sector.

Onze lakkerijexpertise

In onze ultramoderne lakkerij streven we naar ongeëvenaarde afwerkingen. Met geavanceerde spuitcabines, een zorgvuldig gecontroleerde droogkamer en een toegewijd team van ervaren specialisten, zetten we in op het leveren van hoogwaardige resultaten. Of het nu gaat om het verfijnde kleurenpalet van uw interieur of het bereiken van een vlekkeloze glans, onze lakkerij staat garant voor vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail.

Perfectie in afwerking

Van het behandelen van houten oppervlakken tot het lakken van meubelstukken, bij Fedrigo Interieur maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om een uitzonderlijke afwerking te realiseren. Onze lakkerijexperts combineren jarenlange ervaring met hun passie voor perfectie, resulterend in een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Vertrouw op onze lakkerij voor een duurzame en esthetisch verbluffende afwerking van uw interieurprojecten.

Indrukwekkende realisaties: Onze erfenis van vakmanschap

Bij Fedrigo Interieur zijn we trots op onze indrukwekkende portfolio van gerealiseerde projecten in diverse sectoren. Van adembenemende woningen en stijlvolle winkels tot inspirerende kantoorruimtes en luxe hotels, onze realisaties getuigen van ons vakmanschap en ons vermogen om unieke interieurtransformaties te creëren.

Contacteer ons

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. WIj beantwoorden je zo snel mogelijk.

Contacteer ons

Blog

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!