Fedrigo Interieur: Meer dan 20 jaar ervaring in interieurafwerking

Over ons

Fedrigo Interieur, opgericht in 2002, biedt u meer dan 20 jaar ervaring in de afwerking van interieurs.

Bij Fedrigo Interieur hebben we een diepgewortelde passie voor het transformeren van interieurs. Met een erfenis van vakmanschap, creativiteit en toewijding hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de branche. Architecten vormen onze voornaamste klanten, en we werken nauw met hen samen om hun visie werkelijkheid te maken.

Contacteer ons

Ons team van ervaren projectleiders, technisch tekenaars en vakbekwame interieurbouwers zet zich in om perfectie in elk detail te bereiken. Of het nu gaat om het creëren van maatwerk keukens, het ontwerpen van stijlvolle woonruimtes, het inrichten van gastvrije hotels of het realiseren van functionele kantooromgevingen, we streven naar uitmuntendheid in zowel functionaliteit als esthetiek. We combineren hoogwaardige materialen, geavanceerde technieken en een scherp oog voor esthetiek om interieurs te creëren die indruk maken.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw behoeften en werken nauw met u samen om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw stijl en voorkeuren. Onze focus ligt op het leveren van tijdloze ontwerpen die zowel vandaag als in de toekomst blijven inspireren. Bij Fedrigo Interieur kunt u rekenen op vakmanschap, betrokkenheid en een interieur dat uw verwachtingen overtreft.

Jarenlange ervaring in meubelafwerking

Vanwege de groeiende vraag van zowel particuliere als zakelijke klanten, hebben we besloten om een meubellakkerij op te zetten.

Met ons geavanceerde machinepark, inclusief spuitcabines, een droogkamer en een breedbandschuurmachine, samen met onze uitgebreide knowhow, streven we naar perfectie in alle behandelingen. Beitsen, vernissen en zowel satijn- als hoogglansnatlakken zijn voor ons vertrouwde technieken.

Bovendien heeft Fedrigo Interieur een aparte afdeling die gespecialiseerd is in het verwerken van Solid Surfaces. Het behandelen van deze specifieke materialen, met name het zorgvuldige schuurproces, behoort volledig tot onze mogelijkheden.

Contacteer ons

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. WIj beantwoorden je zo snel mogelijk.

Contacteer ons

Blog

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!